Ilmalämpöpumput - Tehokasta energiansäästöä kotiisi

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas laite, joka kerää lämpöä ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin lämmitykseen. Lisäksi se voi toimia ilmastointilaitteena, poistamalla lämpöä sisätiloista ja siirtämällä sen ulos.

Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää tai viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti. Oikein sijoitettu ja asennettu ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta sekä säästää energiakustannuksia.

Oulun Sähkö Optima – Luotettava ja ammattitaitoinen kumppani ilmalämpöpumppujen asennuksessa ja huollossa

Oulun Sähkö Optima asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput asiakkaan tarpeet huomioiden ja varmistaen sen, että asiakas saa täyden hyödyn irti laitteesta.

Olemme asentaneet ilmalämpöpumppuja erilaisiin kohteisiin jo usean vuoden ajan. Meiltä löytyy kattava valikoima ilmalämpöpumppuja erilaisiin tarpeisiin ja luotettavat ammattilaiset niiden asennuksiin ja huoltoon.

Ota yhteyttä

Ilmalämpöpumput ja niiden asennukset - Oulun Sähkö Optima Oy

Asennushinnat

Ilmalämpöpumpun asennuskustannukset vaihtelevat merkin ja ominaisuuksien sekä asennustarpeiden mukaan.

  • Perushinta asennustyölle on 650 € / Tutustu perusasennuksien sisältöön liitteestä → Perusasennukset 
  • Edullisin lämmittävä/viilentävä ilmalämpöpumppu asennettuna n. 1500 €
  • Edullisin viilentävä ilmalämpöpumppu asennettuna n. 1400 €

Esimerkkihintoja perusasennetuista ilmalämpöpumpuista:

  • Mitsubishi FT 25/35 2150 € / 2300 €
  • Mitsubishi LN25 lumenvalkoinen 2290 €
  • Mitsubishi LN35 lumenvalkoinen 2500 €
  • Mitsubishi RW25/35 2450 € / 2650 €
  • Wilfa Narvik V2 25/35 1550 € / 1600 €

Viilentävät laitteet:

  • Mitsubishi HR35 1600 €
  • Mitsubishi HR35 WIFI 1700 €

Hyödyt

Energiansäästö: Ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita verrattuna perinteisiin lämmitysmenetelmiin, kuten sähkö- tai öljylämmitykseen. Ilmalämpöpumpulla voit vähentää lämmityskustannuksia merkittävästi.

Ympäristöystävällisyys: Koska ilmalämpöpumput hyödyntävät uusiutuvaa energiaa ulkoilmasta, ne ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisiin lämmitysmenetelmiin verrattuna.

Ympärivuotinen käyttö: Ilmalämpöpumppu tarjoaa sekä lämmitys- että jäähdytysominaisuudet, mikä tekee siitä monipuolisen ja kätevän laitteen ympärivuotiseen käyttöön.

Mukavuus: Ilmalämpöpumppu ylläpitää tasaisen miellyttävän lämpötilan sisätiloissa, mikä lisää kodin asumismukavuutta. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput on myös suunniteltu toimimaan hiljaisesti, mikä tarkoittaa, että ne eivät häiritse kotona oleskelua tai unta.

Ilmapuhdistus: Monet ilmalämpöpumput sisältävät ilmanpuhdistusjärjestelmiä, kuten suodattimia, jotka poistavat pölyä, siitepölyä ja muita ilman epäpuhtauksia, mikä parantaa sisäilman laatua ja auttaa vähentämään allergiaoireita.

Ajastustoiminnot: Useimmissa ilmalämpöpumpuissa on ajastustoimintoja, joiden avulla voit ohjelmoida laitteen käynnistymään tai sammuttamaan automaattisesti tiettyinä aikoina, mikä lisää käyttömukavuutta ja säästää energiaa.

Suositut merkit:

Markkinoilla on useita laadukkaita ilmalämpöpumppumerkkejä. Suosituimpiin merkkeihin kuuluvat Mitsubishi, Wilfa, Toshiba, Daikin, Gree, Panasonic ja Bosch. Näiden valmistajien mallistoista löydämme sinulle varmasti laitteen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.